VOOR
Brood
- Kruidenboter5,50Rustiek breekbrood met kruidenboter.
- Tapenade en kruidenboter5,95Rustiek breekbrood met kruidenboter en tapenade.
- Bij “Frans”7,95Rustiek breekbrood met kruidenboter, tapenade en zoete olijven.
- Olijven4,50Een schaaltje zoete olijven.
Warme voorgerechten
- Champignonsoep7,25goed gevulde soep.
- Mosterd-briesoep7,50Romige mosterd-briesoep.
- Stoverij met ambachtelijk brood.11,95Vraag de bediening welke stoverij de chef deze keer heeft bedacht.
Koude voorgerechten
- Rundercarpaccio12,50Rundercarpaccio met oude kaas, tomaat, pesto en truffelmayonaise.
- Cocktail van kip9,95Met kiphaasjes, overgoten met een zachte kerriemayonaise.
- Zalmtartaar10,50Van gerookte zalm met tartaarsaus.
- Wildzwijnpaté11,50Met gerookte eendenborst.
- Voorgerecht van de chefregelmatig wisselend